ΓΚΑΡΑΖΟΠΟΡΤΕΣ

Αυτόματες Μπάρες - ΓΚΑΡΑΖΟΠΟΡΤΕΣ

auto_bar1 auto_bar3 auto_bar2

Μπάρα ελέγχου κυκλοφορίας από χαλύβδινο σκελετό στεγασμένο με πάνελ αλουμινίου. Κατάλληλη για εισόδους πάρκινγκ, τελωνείων, διοδίων συνεχούς χρήσης με αεριζόμενο μοτέρ και αισθητήρα θερμοκρασίας για ατελείωτα ανοίγματα και ταχύτητα μπράτσου από 1,5 δευτ έως 12 δευτ. και μήκος μπράτσου από 2-8 μ.

 

Κεντρική μονάδα από κέλυφος αλουμινίου για απεριόριστη διάρκεια ζωής για εισόδους από 3-6 μ. Το μπράτσο αλουμινίου, προαιρετικά μπορεί να είναι αρθρωτό για χαμηλοτάβανους χώρους 2,40-2,50 όπως υπόγεια πάρκινγκ, ή για χώρους όπου το ελεύθερο ύψος είναι περιορισμένο. Το μπράτσο μπλοκάρει στην κλειστή θέση και φέρει σύστημα αναστροφής για ασφάλεια και ενσωματωμένα αναλάμποντα προειδοποιητικά φώτα. Το ηλεκτρονικό μοντέλο είναι ταχείας δράσεως από 1,3 έως 2 δευτ. Η τελική ταχύτητα του μπράτσου εξαρτάται από το μήκος του. Προβλέπεται χειροκίνηση σε περίπτωση διακοπής του ρεύματος. Η ηλεκτρονική καλωδίωση επιτρέπει σύνδεση με φωτοκύτταρα, μαγνητική κάρτα, κλειδαριά ασφαλείας, μαγνητικό βρόχο, μπουτόν κλειδί και τηλεχειρισμό.

Τεχνικά χαρακτηριστικά
Βάρος Παροχή Ισχύς Διαδρομή Χρήση
55 κιλ. 220V 600 W 8 δευτ. συνεχής

 

ΑΞΕΣΟΥΑΡ | για Αυτόματες Μπάρες

RP-01 M10 M-83-1 pompos2
Μοντέλο RP-01. Μαγνητικός βρόχος - 220 V Μοντέλο Μ10 Κλειδοδιακόπτης 2 θέσεων Μοντέλο Μ-83-1 . Ηλεκτρική κλειδαριά εδάφους - 24 V Πομποί κυλιωμένου κωδικού υψίστης ασφαλείας
fotokytara2 honefta_fotokytara presostatiko2 delmaks1
φωτοκύτταρα χωνευτα φωτοκύτταρα Πρεσσοστατικό σύστημα αναστροφής Κλειδοδιακόπτης