Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ - ΓΚΑΡΑΖΟΠΟΡΤΕΣ

Ιστορικό

Η Canadoor εισάγει, διαθέτει και τοποθετεί γκαραζόπορτες υψηλής ποιότητας, καθώς και μία ευρεία γκάμα από μηχανισμούς για συρόμενες και ανοιγόμενες καγκελόπορτες παντός τύπου. Αφού αρχικά σας ευχαριστήσουμε για το ενδιαφέρον πού δείξατε στα προϊόντα μας θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε και να επιστήσουμε την προσοχή σας, σε θέματα ποιότητας και ασφάλειας που πρέπει να γνωρίζετε σαν καταναλωτής και σαν μέλλων χρήστης. Στοχεύοντας λοιπόν στην πολύπλευρη και πλήρη ενημέρωση σας , σας παραθέτουμε τα εξής έτσι ώστε αφ’ενός να δικαιωθείτε μελλοντικά για την επιλογή σας και αφ’ετέρου να χαρείτε πολλά χρόνια αξιόπιστης υπηρεσίας.

Ποιότητα

Η κάθε πόρτα είναι προκατασκευασμένη ειδικά για κάθε οικοδομικό άνοιγμα και εισάγεται συσκευασμένη και έτοιμη για τοποθέτηση με την εγγύηση διασφάλισης ποιότητας ISO 9002 . Η ταμπλαδωτή όψη της πόρτας με τεχνητή υφή ξύλου προσδίδει υψηλή ανθεκτικότητα και αισθητική συμπληρώνοντας το οποιοδήποτε αρχιτεκτονικό στυλ της κατοικίας σας. Τα προϊόντα αυτά καλύπτονται από εργοστασιακή αντισκωριακή εγγύηση για την μεν πόρτα αλουμινίου εφ’όρου ζωής, για την δε τσαλολαμαρίνα για 25 χρόνια. Η εγγύηση αφορά τα φύλλα αλουμινίου ή ατσαλολαμαρίνας καθώς επίσης καλύπτει ελαττώματα σε υλικά ,ποιότητα εργασίας και αποκόλληση του μεταλλικού περιβλήματος από τον πυρήνα (μόνωση) για επτά χρόνια.

Ασφάλεια

Οι δυνάμεις (ροπές) που παράγονται από τους μηχανισμούς πορτών είναι ικανές από μόνες τους να παγιδεύσουν ή να τραυματίσουν σοβαρά διερχόμενους, παιδιά κατοικίδια αλλά και να προξενήσουν υλικές ζημιές σε αυτοκίνητα και πόρτες. Για αυτό τα συστήματα ηλεκτροκίνησης για γκαραζόπορτες ή καγκελόπορτες πρέπει να σχεδιάζονται, να τοποθετούνται και να χρησιμοποιούνται με ασφάλεια τόσο για τον χρήστη όσο για τους διερχόμενους. Αν και στη χώρα μας τα συστήματα ασφαλείας είναι ακόμη προαιρετικά, εμείς , ακολουθούμε τις απαιτήσεις των καιρών μας, την πολυετή πείρα μας αλλά και τις Ευρωπαϊκές οδηγίες που διέπουν ηλεκτρικές εγκαταστάσεις βάσει του κώδικα, προσφέρουμε αυτοματισμούς με το σήμα CE που πληρούν όλες τις Ευρωπαϊκές προδιαγραφές για ασφάλεια πεζών και οχημάτων.

Πείρα

Η συνολική πείρα του εργατικού δυναμικού της Canadoor στον σχεδιασμό, εγκατάσταση και σέρβις πορτών γκαράζ ξεπερνάει τα 100 χρόνια.