ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ | Γκαραζόπορτες Αλουμινίου - ΓΚΑΡΑΖΟΠΟΡΤΕΣ

ΓΚΑΡΑΖΟΠΟΡΤΕΣ Garex-logo

Χρησιμοποιώντας πρωτοποριακές μεθόδους σχεδίασης και παραγωγής πορτών γκαράζ απο αλουμίνιο ή λαμαρίνα, η εταιρεία Garex προσφέρει μια νέας γενιάς γκάμα προϊόντων προσιτή σε όλους.

ΓΚΑΡΑΖΟΠΟΡΤΕΣ iso certificate

Απο την πιό απλή έως την πιό απαιτητική εφαρμογή, οι γκαραζόπορτες Garex διακρίνονται για την πιστοποιημένη με ISO 9002 τελειότητα της κατασκευής τους και προσφέρονται στο κοινό υπό ορισμένους όρους με εφ’όρου ζωής εγγύηση.

ΓΚΑΡΑΖΟΠΟΡΤΕΣ Γκαραζόπορτες Αλουμινίου

ΧΩΡΙΣ ΘΕΡΜΙΚΕΣ ΓΕΦΥΡΕΣ - ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΦ' ΟΡΟΥ ΖΩΗΣ

ΓΚΑΡΑΖΟΠΟΡΤΕΣ ΘΕΡΜΙΚΕΣ ΓΕΦΥΡΕΣ
  1. Σκελετός από αλουμίνιο ή γαλβανισμένη ατσαλολαμαρίνα (κατεργασία εν θερμώ) βαμένος με ειδική βαφή ακρυλικού εμαγιέ για απεριόριστη διάρκεια ζωής χωρίς συντήρηση.
  2. Μονωτικός αφρός πολυουραιθάνης βραδείας καύσεως χωρίς CFC , εμφυσημένος δι' εκχύσεως, καθιστά τα σπονδυλωτά φύλλα συμπαγή και ανθεκτικά σε βουλιάγματα ή χτυπήματα και ταυτόχρονα παρέχει θερμομόνωση και ηχομόνωση.
  3. Λάστιχο στεγανοποίησης ( EPDM ) προσαρμοσμένο σε ένα προφίλ από PVC θερμομονώνει ενάντια στην αγωγιμότητα του αλουμινένιου σκελετού και από αέρα, φώς και σκόνη, εφαρμόζωντας ελλειπτικά σαν βεντούζα στο δάπεδο και στις όποιες μικρές ανωμαλίες του.
  4. Λάστιχο στεγανοποίησης πάχους 65mm. Καλύπτει το επάνω φύλλο καθιστώντας την πόρτα αδιάβροχη.
  5. Οριζόντια λωρίδα PVC μηχανικά συναρμόζει το "κούμπωμα" κάθε φύλλου κατά μήκος της κατασκευής και εμποδίζει την δημιουργία θερμικών γεφυρών.
  6. Χαλύβδινα ελάσματα πάχους 35μμ. εσωτερικά τοποθετημένα ενισχύουν το φύλλο στα σημεία προσαρμογής των μεντεσέδων και της λοιπής σκληροκατασκευής.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Πάχος μεταλλικού περιβλήματος 0,61 mm
Βάρος 7,56 kg/m²
Πάχος διατομής φύλλου 44,5 mm
Πυκνότητα μόνωσης 40 kg/m³
Θερμίκος συντελεστής 16

Επιπλέον επιλογές

  • Βαφή σε οποιαδήποτε απόχρωση της σειράς RAL γλωσσέ.
  • Εργοστασιακή βαφή σε προεπιλεγμένα χρώματα.
  • Σπαστή πόρτα πεζών ενσωματωμένη στην γκαραζόπορτα

Περιβαλλοντολογική Δέσμευση

Μια μικρή χειρονομία της καθημερινής μας ζωής μπορεί να προκαλέσει μόνιμες αλλαγές στο περιβάλλον που ζούμε όλοι μας. Ως εκ τούτου η εταιρεία Garex κάνει υπεύθυνες επιλογές σε όλα τα στάδια διαχείρισης των υλικών της:

Η μόνωση πολυουραιθάνης κρίνεται απαραίτητη επειδή είναι ενεργειακά αποδοτική.

Η χρήση ανακυκλωμένων υλικών για τις πόρτες αλουμινίου είναι 100% και για τις πόρτες λαμαρίνας είναι 25%.

Το προϊόν έχει επικαλυφθεί με ζελατίνη για μερική προστασία από σκόνη, χρώματα και άλλα υλικά. Η αφαίρεσή της και περαιτέρω ανακύκλωσή της πρέπει να γίνεται μετά την αποπεράτωση και παράδοση του έργου και δεν πρέπει να παραμείνει στο φύλλο για περισσότερο από δύο μήνες.

ΕΓΓΥΗΣΗ

Όλα τα προϊόντα καλύπτονται από εργοστασιακή εγγύηση για κατασκευαστικές ατέλειες που οφείλεται στα υλικά ή την συναρμολόγησή τους για διάστημα τριών ετών από την ημερομηνία αγοράς.

Επιπλέον η εταιρεία Garex παρέχει πρόσθετες εγγυήσεις όσον αφορά τα κάτωθι σημεία:

Διάτρηση φύλλου λόγω διάβρωσης από σκουριά που μπορεί να συμβεί σε περιβάλλον συνήθους χρήσης. Τα πάνελ αλουμινίου φέρει εγγύηση εφ’όρου ζωής και τα πάνελ ατσαλολαμαρίνας για περίοδο 25 ετών.

-Αποκόλληση εξωτερικού περιβλήματος από την πολυουραιθάνη για περίοδο 5 ετών.

-Σκληροσκευή: Εγγύηση ενός έτους για ελαττώματα κατασκευής ή υλικών.

-Εγγύηση βαφής: Η εταιρεία Garex εγγυάται το αρχικό χρώμα στις πόρτες αλουμινίου για 5 χρόνια και για 1 χρόνο στις πόρτες ατσαλολαμαρίνας. Πρόσθετη βαφή σε ανοιχτό χρώμα επίσης 5 χρόνια και σε σκούρο χρώμα ένα χρόνο.

Η εγγύηση δεν ισχύει όταν:

Το προϊόν έχει τροποποιηθεί ή έχει εγκατασταθεί από τον πελάτη ή η συντήρηση, ο καθαρισμός και η λίπανση δεν πραγματοποιήθηκαν σύμφωνα με τους απαιτούμενους κανόνες.

H εγγύηση δεν περιλαμβάνει:

Εξοδα μεταφοράς του προϊόντος αντικατάστασης και έξοδα εγκατάστασης.

Η εταιρεία Garex διατηρεί το δικαίωμα να παρέχει ένα προϊόν ανάλογης ποιότητας αλλά διαφορετικού χρώματος στην περίπτωση που το προϊόν που αντικαθίσταται έχει ξεθωριάσει με την πάροδο του χρόνου.

Με την αγορά ενός προϊόντος Garex ο αγοραστής δέχεται αυτήν την εγγύηση και συμφωνεί ότι είναι η μόνη επίσημη εγγύηση αποκλείοντας κάθε άλλη εκπροσώπηση από τρίτους.

Η εγγύηση ισχύει εφόσον ο αγοραστής είναι ιδιοκτήτης του σπιτιού όπου η πόρτα έχει εγκατασταθεί και έχει το πρωτότυπο τιμολόγιο.

ΑΞΕΣΟΥΑΡ | Γκαραζόπορτες Αλουμινίου

klidi

Κλειδί απασφάλισης

gd_1

Μοντέλο GD-1

e-king

Mπουτονιερα E-King

fotismou

Παράθυρα φωτισμού απο διπλό θερμομονωτικό τζάμι σε διάφορα σχέδια και υλικά

fotismou2

Παράθυρα φωτισμού απο διπλό θερμομονωτικό τζάμι σε διάφορα σχέδια και υλικά

pompos

Πομποί κυλιωμένου κωδικού υψίστης ασφαλείας

fotokytara

Φωτοκύτταρα